fisk hookup webbplats

naturen med sjö, skog, åkrar och ängar utgör en skön kuliss till din vistelse på gården. Gårdsbutik 10:00 - 16:00, lördag, Söndag, restaurang 12:00 - 16:00. Lördag, Söndag, fiskbilen, unnaryds torg onsdag 7:30-12:00, kontakt. Gårdsbutik och fiskrestaurang med de fiskprodukter som vi själva fångar i Bolmen har sedan 80- talet varit ett uppskattat besöksmål och under 2018 har vi kompletterat verksamheten med hotell och konferensmöjligheter. Välkommen och låt dig väl smaka! Tel:, epost: Händer på Tiraholm, fiskrestaurangen öppnar -03-22, gårdsbutiken öppnar 22 mars, läs alla nyheter ». Tillsammans med dem kan vi kontrollera värdekedjan från fisk till färdiga produkter. Det är inte så konstigt.

Det är vi väldigt stolta över. All vår torsk kommer från Espersen A/S, på Bornholm och fångas i Barents hav. Det är därför med stor glädje vi nu presenterar vårt efterlängtade nytillskott. Det som är nytt är bland annat att du når vårt sortiment dire.

Tillbaka till råvaror i världsklass, torsk på fiskburgare, vår fiskburgare, Filet-o-Fish, har många dedikerade fans, i Sverige och runt om i världen. Ett exempel på det är organisationen MSC Marine Stewardship Council en global, icke vinstdrivande organisation som arbetar med att lösa problemet med överfiske. 30 år med gårdsbutik, 20 dejtingsajt från australien år med insjöfiskrestaurang och premiär för hotell! Den är en fullträff i smak, råvaror och presentation. Öppettider vecka 37, gårdsbutik 10:00 - 18:00, torsdag, Fredag. Utsedd av Kanal 5's programser. Tiraholm är en härlig kombination av mat, miljö och människor. Vi har samarbetat med Espersen i mer än. Anmäl er till vårt nyhetsbrev ». Samarbetet ledde till att de 2011 kunde MSC-certifiera alla McDonalds över 7 400 restauranger runt om i Europa. Här kan du njuta av nyfångad fisk från sjön förädlad och tillagad efter våra egna recept. Vi har dessutom ett tätt samarbete med olika oberoende organisationer för att aktivt främja hållbara fiskemetoder och förhindra utfiskning.