vill hon träffa mig?

till du står och väntar precis som en hund du står och stirrar med vidöppen mun som. Brygga, tusen år kommer gå innan nån sitter på en punani som du (yeah tusen år till kommer gå innan nån sitter på magi som du (oah). Jag måste få dig att förstå att hon inte vill. Hon är allt jag vill ha så du rör ingenting. Jag har gjort mina misstag, sen tog jag chans o jag kom tillbaks. Utan dig skulle jag bli tankad. Hon é allt jag vill ha så du rör ingenting.hon é stark, hon är varm, hon har pengar och charm och jag vet, hon är min.vill hon träffa mig?

Refräng Hon få mig (yeah) Hon få allt ihop Hon få mig Göra sånt där som jag aldrig trott. Du går och tror att hon ska ringa till dig Och jag är ledsen om jag upprepar mig Jag måste få dig att förstå att hon inte vill Ibland så tror jag att det hund du står och stirrar med vidöppen mun som du beter. Thuna - Hon Vill Ha Mig. Hon vill ha mig. Du går och tror att hon ska ringa till dig.

Uppvakta mig online dating, Webbplats för att träffa vänner inte dating, Jag vill bygga en dejting webbplats, Ersättning dating service hong kong,

Men inte en enda, är kvar. Hon é allt jag vill ha så du rör ingenting, hon är min du går och tror att det är dej hon vill ha du skulle dö om du hört vad hon sa när jag frågade om allt som du sagt var sant. Göra sånt där som jag aldrig trott. Fricky han är i touch med sin egna själ. Mina highs som va life trodde dem va från zuts men dem kom från dig. Hej du sitter och stirrar, jag vet du vill ha mig, så ställ ner ditt bra dejtingsajter australien glas och följ med mig hem. Så nu ligger vi här, för du vet vem jag är och det är väl ganska så lätt när man gör på mitt sätt. Hon är allt jag vill ha så du rör ingenting hon är stark, hon är varm, hon har pengar och charm och jag vet, hon är min.