kåt eskort solna

att Janne Josefsson reste till Södermalm i Stockholm för att live på plats konfrontera Fredrik Virtnane för att denne bor på södermalm. I veckan publicerade sajten Nyheter24 en artikel om en lastbilschaufför som försöker köra över flyktingar. Landsortspressens ägande såg ungefär likadant ut i flera decennier, men för fyra år sedan hände något. Vår fristående krönikör Jack Werner påminner om att problemet med falska nyheter blir svårt att lösa, om inte alla parter inser att de kan falla offer för dess billiga dragningskraft. Vad är det egentligen som händer i Västerås? Hur kommer det sig att amerikanska katastrofer är åtta gånger viktigare än asiatiska? Men en av alla dessa bilder, bär på en underlig historia. Men dömd är Lasse Kronér redan i medier. Han ges utrymme i radio, tidningar och.

Vi har i veckan besökt prinsens hemstad Ockelbo där det numera är kommunens informatör som står för nyhetsuppdateringen. Vad säger hon i dag om hur det blev? Stödstrumpor stödde varannan damernas Valet 1991 skakade om Sverige. För drygt ett år sedan mördades en av de skarpaste kritikerna av Putins politik, framförallt i krigets Tjetjenien: Den ryska journalisten Anna man Sjlejnov, grävchef på Politkovskajas tidning Novaja Gazeta, visar i Mediernas reportage förtroende för de poliser som utreder mordet. Det handlar om annonser som är journalistisk utformade för att locka läsare.

Men hur gör en nyhetsredaktion när regeringen ringer och erbjuder sig för en intervju men på stränga villkor? 3 Sat, 09:00: 3951 Falsk debattartikel från MP i Eskilstuna-Kuriren Miljöpartiet har inte haft någon solig vår.

Men hur gick det? Så kom då 2000-talet och digitaliseringens omstrukturering av tidningsmarknaden. Reporter: Erik Peterson Sveriges Radio 00:34:45 Manipulerad graffitibild Som man frågar får man svar, brukar det ju heta. 3 Sat, 10:00: 3951 En miljon offentliga kronor till PR mot granskning Året 2012 tog vi på Medierna reda på hur mycket pengar som offentliga aktörer som Uppdrag Granskning, Kalla Fakta och Ekots Grävgrupp granskat lagt på medieträning. Men efter att Jonna Westin och Tonchi Percan - och en hel del kolleger på andra medier - ägnat veckan åt att få oberoende bekräftelse på den här fantastiska historien så ringer det så många varningsklockor att vi inte hör någonting annat. Litzén har däremot inget svar på vilken lag bolaget stöder sig på när man beslagtar inspelningsutrustning och raderar material för journalister som bevakar bolagsstämman. Sveriges Radio 00:34:51 Kritik mot SVT:s statsrådsgranskning SVT Nyheter rivstartade 2018 när de förra helgen anklagade hela sju statsråd för att ha undvikit löneavdrag genom att inte anmäla sig som sjuka. Eller är det att kasta pengarna i sjön? En process pågår i Bryssel, där EU-kommissionen och den svenska regeringen för en dialog om presstödets framtid. (Foto: Alexandr Zemlanitjenko) 3 Sat, 09:03: 3951 Spekulativ rapportering om vrakfynd Frågan om ubåtskränkningar i svenska vatten har varit en följetong det senaste året. Vi åkte till Leksand för att granska det omstridda samarbetet och gå till botten med mediebråket kring sjön Siljan.