sexannonser i Skellefteå

i, som det heter IS namn. Nya grupper har lockats till regelbunden tidningsläsning och annonsörer har strömmat till. Hur bestämmer redaktionerna vem som ska kallas vad? Dagens Nyheter, som exempel, åkte nyligen på pisk från nämnden för att ett webb-TV-inslag innehöll ett otillbörligt gynnande av ett kommersiellt t det blivit så här, det handlar om en invecklad juridisk historia.

Enligt uppgift till oss kommer utredaren Gudrun Antemar att i den föreslå en särskild regel om spridningsbrott för kränkande filmer och bilder på nätet. Omni kritiseras av DN: "för branschen är det ett stort problem" (från minut 12) Nyhetstjänsten Omni växer. Vår reporter Erik Petersson har i veckan tagit del av interna utvärderingar och pratat med mediechefer om hur dom ser på den egna insatsen. Det frågade sig vår reporter Arvid Hallberg som träffade Fredrik Önnevall i TV-huset i Malmö. Och då blir slutsatserna helt andra - en av åtgärderna många ICA-butiker vidtog efter Uppdrag Gransknings avslöjanden var att sluta packa eget kött och istället köpa färdigpackat av ICA centralt. På redaktionen är besvikelsen tydlig. Sveriges Radio 00:35:01 Kommun prisade sig själv i VärmlandstidningNya Kristinehamnsposten har bara under de senaste sex veckorna tagit in mer än tio artiklar skrivna av Eva Wiklund, kommuninformatör i grannkommunen Storfors. .

3 Sat, 09:00: 3951 Experterna betalar sig in i rutan Även TV4 anklagas för köpt journalistik. Vi stämde träff med Hanna Stjärne, VD för SVT och Cilla Benkö VD för Sveriges Radio för att höra hur dom reagerar på Mediernas nyhet.   I USA och Storbritannien pratar medieforskare om det här som the battle for the lock screen och lock screen news. För honom är satiren yttersta spetsen för yttrandefriheten.