kan du ansluta en förstärkare utan rca-uttag

Edited by - Poe on 2005/08/22 16:31:11 Muse Member 1232 Posts Posted - 2005/08/22 : 17:12:09 Eftersom mitt Muse-försteg har dubbla utgångar så kopplade jag online dating webbplatser för 13 åringar en MJ Acoustics "Reference One" med lysande resultat! Detta är en så kallad högnivå-signal.

Äger, driver och är engelholm audio (i Blekinge). Löjligt korta bilresor i Malmö - engelholmAudio, member 8182 Posts, posted - 2005/08/22 :  11:09:23, har du en integrerad förstärkare kopplar du vanligast in subben via ett par extra högtalarkablar via dom vanliga högtalarutgångarna. Gå in i menu eller guide # Uh, nej? Därefter går det att spela upp högupplösta ljudkällor (DSD-signaler eller 192 kHz/24-bitars PCM-signaler) från Internet. Tanken är ju att bara använda förstärkaren som förförstärkare och sedan koppla den via pre-out till ett externt slutsteg. Är novis på detta som ni märker.

kan du ansluta en förstärkare utan rca-uttag

Dating en kille utan sociala färdigheter, Europeiska dejtingsajt kanada, Senaste dejting webbplatser utan kreditkort,

Men det er nok noget som din leverandør af subwooferen har en masse bedre råd. Poe Member 808 Posts Posted - 2005/08/22 : 16:29:52 gcs: Du är verkligen tvärsäker. Något som inte är fallet om man använder.ex. Löjligt korta bilresor i Malmö - / gcs Member 5188 Posts Posted - 2005/08/22 : 11:55:50 Det är nog så att subtillverkarna utgår ifrån att de flesta har en AV-förstärkare och då ha man ju en separat subutgång som dessutom är filtrerad och klar för frekvenser under. The Rock, Malmö HiFi center och Ljudprodukter någon av dessa borde kunna hjälpa dig med Stampede. Vad jag definitivt inte rekommenderar är att ta ut signalen till sidosystemen från subban för de subwoofers som har den möjlgheten (denna möjlighet finns dock inte med REL).

Older system brukar saknar. RCA-uttag, men bara för att du har ett äldre system betyder inte att du inte kan lägga till en förstärkare för ytterligare kraft till driva dina högtalare eller subwoofer. Högtalare med egen strömförsörjning kan anslutas till en, tV utan en extern förstärkare att driva dem. TV-apparater innehåller en förstärkare som är kraftfull nog att köra bara de inbyggda högtalarna i skåpet, så de extra högtalarna måste ge sin egen strömförsörjning. Om du har en integrerad förstärkare utan en sub-utgång, men vill använda en subwoofer i ditt system, du fortfarande kan, om din subwoofer har högtalaringångar, ett vanligt inslag på hemma subwoofers.

Betald dejtingsajt i kanada,